Jautiena
Informacija apie kategoriją
-
Antrekotas
Entrecote / Cube roll
-
Kaklinė
Neck
-
Sprandinė
Chuck roll
-
Vidinė sprandinė
Chuck tender
-
Mentinė
Blade bolar / LMC
-
Krūtininė
Brisket
-
Kulninė
Shin & shank
-
Pomentė „Maldininko kepurė“
Feather blade
-
Vidurinė kumpinė
Topside
-
Plokščioji išorinė kumpinė
Silverside
-
Uodeginė
Heart of rump
-
Vidinė kumpinė
Knuckle
-
Apvalioji išorinė kumpinė
Eyeround
-
Nugarinė
Striploin
-
Išpjova / Filė
Tenderloi
-
Plokščioji papilvė
Internal flank plate (Bavette)
-
Pilvinė stormena
Flanksteak
-
Storoji diafragma
Inside skirt
-
Plonoji diafragma
Thin skirt
-
Nuopjovos 70/30
Trimming 70/30
-
Nuopjovos 80/20
Trimming 80/20
-
Nuopjovos 90/10
Trimming 90/10