Beef
-
Antrecote / Cube roll
Antrekotas
-
Neck
Kaklinė
-
Chuck roll
Sprandinė
-
Chuck tender
Vidinė sprandinė
-
Blade bolar / LMC
Mentinė
-
Brisket
Krūtininė
-
Shin & shank
Kulninė
-
Feather blade
Pomentė "Maldininko kepurė"
-
Topside
Vidurinė kumpinė
-
Silverside
Plokščioji išorinė kumpinė
-
Heart of rump
Uodeginė
-
Knuckle
Vidinė kumpinė
-
Eyeround
Apvalioji išorinė kumpinė
-
Striploin
Nugarinė
-
Tenderloin
Išpjova / Filė
-
Internal flank plate (Bavette)
Plokščioji papilvė
-
Flanksteak
Pilvinė stormena
-
Inside skirt
Storoji diafragma
-
Thin skirt
Plonoji diafragma
-
Trimming 70/30
Nuopjovos 70/30
-
Trimming 80/20
Nuopjovos 80/20
-
Trimming 90/10
Nuopjovos 90/10